Professionelle Billeder & matchende grafisk profil

Personlig branding

Ønsker du at kommunikere visuelt hvem du er, hvad du tilbyder og hvorfor dine kunder skal vælge dig og din virksomhed?

Jeg hjælper dig med at få skabt de rigtige visuelle rammer, der viser din personlighed, dine værdier og din vision for din virksomhed.

Det foregår ved hjælp af professionelle portrætter af dig og din virksomhed (kontor, butik, klinik mm). Samt design af din grafiske profil, hvori dine fotos også kan indgå. Dette kan bl.a. være design af logo, hjemmeside og visitkort.

Nedenstående eksempler viser kunder som jeg har hjulpet med at få en samlet visuel profil, ved hjælp af portrætbilleder og grafisk design der udstråler hvem de er og hvad deres virksomhed står for.

Du er velkommen til kontakte mig hvis du vil vide mere og evt. booke et uforpligtende møde, da det er vigtigt at kemien imellem os er i orden.

Quinoa Helsekost & Toril Harvad

Quinoa Helsekost er en hyggelig og velassorteret helsekost butik i den brostensbelagte gade Gullandstræde i Roskilde.

Toril Harvad der dagligt driver butikken har mange års erfaring indenfor sundhed, kropsbehandlinger og hudpleje.

Hun er dygtig til at skabe de rigtige rammer i butikken ved hjælp af den personlige service, events, butikkens indretning og udvalget af produkter.

Jeg har hjulpet Toril med hendes visuelle profil siden 2006.

Besøg Quinoa Helsekost her

Fotografering

Jeg hjælper Toril og Quinoa Helsekost med:

Portrætter
Billeder af butikken
Billeder af facaden
Klinikken
Produktudstillinger

 

 

 

Visuel identitet

Jeg hjælper Toril og Quinoa Helsekost med:

Farver
Rentegning af logo
Hjemmeside
Visitkort
Plakater
Annoncer
Skilte

 

 


Ketti Bueno Ferrer & Salsa Vida

Ketti bliver booket til en del opgaver for erhvervslivet i DK og udlandet. Det betyder at hun udover sin hverdag med 1:1 leder træningsforløb, clairvoyance rådgivning, mentoring og privattimer i salsa og samhørighed også bliver fløjet i privatfly til Mallorca for at undervise og underholde til en 70 års fødselsdag på et slot og ugen efter bliver hentet i Havana på Amager og kørt til Kalundborg og skal undervise topledere fra forskellige danske virksomheder i:
1: Cuba, Kvinden, Manden, Nydelsen, Salsaen, Cigaren, Livsglæden, Anerkendelsen, Respekten og Rommen.
2: To Be or Not To Be. Teknikker og øvelser fra en skuespillers håndtaske i at være – sig selv og derfor sin faglighed og lederskab. – og kunsten at nå ud over scenekanten uden at miste sig selv.
3: Clairvoyance rådgivning. At mærke og handle på det man mærker. Den spirituelle, non verbale, sanselige, kropslige kommunikation – alt det der taler med.

Jeg har siden 2005 hjulpet Ketti med grafisk design samt fotografering til hendes markedsføring samt danseevents.

Læs mere om Salsa Vida her

Fotografering

Jeg hjælper Ketti og Salsa Vida med

Portrætter
Billeder af Havana på Amager
Fotografering af events
Interiør og livstilsbilleder
Billeder til markedsføringsmateriale

 

 

 

Visuel identitet

Grafisk hjælper jeg Ketti med:

Farver
Logo
Flyers
Visitkort
Grafik til online
Grafik til Sociale medier

 

 

Ketti fortæller:

Heidi er min grafiske og fotograferende trylleryllerolle WOW kvinde. Og min web-master alf. Og har været det siden 2006 og det siger jo ALT - hun er min grafiske brand designer Boss Lady i mit profesionelle  liv.

For når man finder THE ONE så holder man dælme fast og går hele vejen sammen.

Og med begge mine firmaer Salsa Vida www.salsavida.dk og Havana på Amager www.kettibuenoferrer.dk, så har der gennem alle årerne været rigtig mange opgaver Heidi skulle løse. Vi taler om grafik til hjemmesider, banner til SoMe, postkort, flyers, plakater og visitkort. Og det er meget svært at finde lige den person der kan fange en, fange ens personlighed, hjerteblod og brand. DET gør Heidi, på den fineste, kærligste og mest konsekvente måde. For hun lytter når jeg kommer med et foreslag og hvor Heidi trækker lidt på det, så VED jeg bare at vi skal en anden vej, en vej som Heidi styrer sikkert og stilrent.
 
Og når Heidi en sjælden gang, meget sjælden, er kommet med et udtryk som ikke er mig og jeg har smidt mig brokkende og følt mig misforstået, så er det gået -1-2-3 så har hun sendt det helt rigtige. Og jeg bliver lykkeligere end nogensinde og endnu gladere for 1-2-3 udgaven. Og hver gang slår min tunge knuder i ros og anerkendelse over hvor sej og møgdygtig Heidi er. Helt vildt dygtig og jeg roser hende til skyerne, så flere kan få glæde af hende, selvom at jeg helst vil beholde hende for mig selv. - så må du godt LÅNE hende.

 

 

 

 

Birgitte Glifberg & Glifberg Processer

GLIFBERG PROCESSER mission er at arbejde for at få omsat FNs Verdensmål nr.8 “Anstændige jobs og økonomisk vækst” til virksomhedsmål. Skabe merværdi og resultater i offentlige og private virksomheder, der er i konstante forandringer. Slutbrugere og borgere skal opleve reel service og kvalitet i virksomhedens kerneopgave. Samtidig skal det afspejles på bundlinjen, så vi undgår de røde tal.

Birgitte og GLIFBERG PROCESSER arbejder derfor med ledelsesrådgivning, arbejdsmiljø og forandringsprocesser for at få opgaven i fokus og skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø for ledere og medarbejdere.

Jeg hjælper Birgitte med at fotografere hendes portrætter og lave grafik til hendes markedsføring, bl.a. visitkort, bannere og website.

Læs mere om GLIFBERG PROCESSER her

Fotografering

Jeg har hjulpet Birgitte Glifberg med:

Portrætter
- portrætter til personlig profil, website og  markedsføringsmateriale.
Samt fotogering for Foreningen SIND Hovedstaden.

 

 

 

 

 

Visuel identitet

Grafisk har jeg haft hjulpet GLIFBERG PROCESSER med:

Visitkort
Bannere
Hjemmeside

 

 

Fatma Kesici & Kreativ Klip

Fatma Kesici er indehaver af Kreativ Klip.
Som mobilfrisør tilbyder hun frisørbehandlinger, der hvor du har brug for det – I hjemmet, på arbejdspladsen, på plejehjem og institutioner.

Fatma er utrolig kreativ og holder sig opdateret med alt det nye indenfor frisør-faget via efteruddannelser og kurser.

Jeg har fotograferet Fatmas portrætter og lavet hendes markedsføringsmateriale.

Fotografering

Jeg har hjulpet Fatma Kesici med:

Portrætter
- portrætter til brochure og visitkort.

 

 

 

 

 

Visuel identitet

Grafisk har jeg haft hjulpet Kreativ Klip med:

Visitkort
Brochure