Bogen om transpersoner

Transformation

Bogen om transpersoner

Bogen Transformation af Heidi Sinnet

Bogen Transformation er en fotobog, der skildrer livet som transperson.

En ven, som jeg havde kendt i mange år, kom en dag hen og spurgte mig, om jeg ville fotografere ham som kvinde. Jeg blev lidt overrasket, da jeg ikke kendte til den side af ham, men jeg sagde selvfølgelig ja til fotoopgaven. Det kom bag på mig, hvor lidt jeg vidste omkring det, at være transperson. Jeg fandt det samtidig fascinerende, at se den transformation der var sket, fra mand til kvinde.

Min uvidenhed og nysgerrighed gav mig lyst til undersøge emnet nærmere, samt sætte fokus på det – for måske havde mange andre samme uvidenhed og nysgerrighed som mig?

Jeg har fotograferet de deltagende i bogen, interviewet dem, og skrevet deres personlige historier. De har oplyst mig og inspireret mig, og jeg håber at jeg med denne bog, kan oplyse og inspirere dig.

Som Sara Skaarup skriver i forordet: Må de flotte billeder og personlige beretninger åbne mange øjne og hjerter. Mand, kvinde, lidt af hvert, begge dele eller på skift, måske er det ikke så afgørende. Der er så rigeligt plads til os alle.

Lidt billedeksempler fra bogen:

Book en udstilling:

Udstillingen Transformation

Gå på opdagelse i det æstetiske fotoprojekt ’Transformation’, hvor Heidi Sinnet skildrer livet som transperson via fotografier og personlige historier fra deltagende i projektet.

Få indblik i glæden og bekymringerne, der følger med, når man lever som mand og kvinde i samme krop.

Udstillingen har været vist på Rødovre Bibliotek, i Rødovre Centrum samt på Glostrup Bibliotek.


Book en udstilling
Presse:

Artikel omkring udstillingen

Rødovre Nyt skrev en artikel omkring udstillingen Transformation på Rødovre Bibliotek.


Kontakt mig for pressemateriale