Jeg har netop udgivet bogen Transformation.

Det startede som et fotoprojekt “Transformation” omkring transpersoner.
Jeg har portrætteret og skrevet personlige historier fra 9 transpersoner, for at belyse deres liv, så vi kan få et indblik i de glæder og bekymringer der er ved at leve som mand og kvinde i samme krop. Det har været en spændende rejse og jeg har været super glad for den opbakning jeg har fået fra både de deltagende i bogen, samt den modtagelse den har fået.

Projektet Transformation har været udstillet i Rødovre Centrum og på Rødovre Bibliotek.
Jeg hører gerne fra dig, hvis du ønsker at udstille projektet.

Kontakt mig for yderligere information, pressemateriale eller for booking af udstilling:
info@stylize.dk / Tlf. 60942240

Du kan læse mere om bogen her

 

Billedeksempler af bogen

Billeder af mig i aktion, da jeg fotograferede Louice og Pernille til bogen.

Samt et billede fra udstillingen og boglanceringen.
Tak til Bjarne, Birgitte og Ole for at fotografere mig.