Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://www.stylize-photography.com

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Jeg modtager på mail de kontaktoplysninger som du vælger at sende til mig i formularen, men jeg gemmer ikke disse andetsteds, med mindre vi vælger at indgå i et samarbejde eller ved køb/salg af produkter og ydelser.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Generelt deler jeg ikke dine personlige oplysninger.

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Paypal til betaling af produkter og ydelser
  • MailChimp til håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.
  • Min personlige bogholder i forbindelse med momsregnskab

Hvor længe vi gemmer dine data

Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve:

Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:

I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt, eller portrætter som jeg har taget af dig, som du senere kan have mulighed for at genbestille.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontaktinformation

Stylize v/ Heidi Sinnet
Rødager alle 77b, st. tv.
2610 Rødovre
Tlf. 60942240
info@stylize.dk

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min video med tips og tricks til god portrætfotografering
Tilmeld dig Stylize Photography NYHEDSBREV (nyheder, invitationer og rabatter) og få link til gratis video med tips og tricks til god portrætfotografering. Jeg sender nyhedsbreve ud ca. 4 gange om året.
Vi respekterer dit privatliv og videregiver aldrig din email-adresse. Du kan til hver en tid framelde dig listen igen.